Comunitat Valenciana

Coronavirus.- L'IVAM ofereix un curs online i gratuït d'art contemporani

L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) proposa un curs online i gratuït d'introducció a l'art modern i contemporani, a través del seu canal de YouTube (GVA IVAM) com a part de la seua campanya #IVAMdesdecasa i per a "fer el més amé possible" el confinament.
Exposició 'Orientalismes' de l'IVAM
Exposició 'Orientalismes' de l'IVAM
IVAM
Exposició 'Orientalismes' de l'IVAM

Segons ha assenyalat el museu en un comunicat, la situació de confinament decretada per les autoritats amb motiu del Covid-19 "posa encara més de manifest la importància de l'ensenyament no presencial i ja són moltes persones les que han decidit aprofitar l'aïllament per a realitzar programes d'aprenentatge".

'IVAM parla d'art' és el títol d'aquesta sèrie de conferències de caràcter divulgatiu que recorre aspectes conceptuals i les tendències de l'art des de l'inici del segle XX fins a l'actualitat.

Les xarrades són impartides pels propis conservadors del museu "visibilitzant, d'aquesta manera, algunes de les investigacions que s'estan duent a terme en la pròpia institució".

En les conferències es parla sobre 'Pioneres de la transgressió: dones en les avantguardes artístiques', s'aborden qüestions com 'Per què no hi ha hagut grans dones artistes?', es debaten tendències com 'L'art Pop en la Col·lecció de l'IVAM' o s'analitzen les 'Claus de l'art del segle XX'.

Els departaments d'activitats, educació, comunicació i conservació de l'IVAM segueixen així implementant continguts online després del tancament de les portes del museu el passat 13 de març "perquè quedar-se a casa resulte el més amé possible".

El personal de seguretat i manteniment continua treballant al 100% amb l'objectiu de custodiar i conservar les obres d'art de la Col·lecció de l'IVAM.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento