Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Ribó diu que "ara com ara només es té un pla A, que és que les Falles se'n van a desenvolupar normalment"

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat -preguntat per si l'Ajuntament té "un pla B" per a actuar davant qualsevol mesura que es determine per la incidència del coronavirus- que "ara com ara només es té un pla A, que és que les Falles se'n van a desenvolupar normalment". No obstant açò, ha postil·lat que "en el moment en el qual ens diguen que hem de fer un pla B, ho farem, el B, el C i el D".
L'alcalde de València, Joan Ribó, en imatge d'arxiu
L'alcalde de València, Joan Ribó, en imatge d'arxiu
AJUNTAMENT VALÈNCIA
L'alcalde de València, Joan Ribó, en imatge d'arxiu

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera després de la visita que ha realitzat a tallers d'artistes a la Ciutat Fallera. Allí, s'ha referit, a preguntes dels mitjans, a la reunió que ha sol·licitat a la consellera de Sanitat, Ana Barceló, per a "conéixer les novetats" del coronavirus i "actualitzar protocols" davant aquest virus, el primer edil ha indicat que està a l'espera que se celebre.

"No l'he tinguda. Ahir a la vesprada no vaig poder comunicar-me amb la consellera. Hui la consellera està a Brussel·les i espere demà poder-me comunicar amb ella", ha explicat Ribó, que precisat que la seua intenció en voler reunir-se amb Barceló és "tindre la informació perquè ha aparegut alguna cosa nova en els últims dies".

El responsable municipal ha insistit en la necessitat de "transmetre un missatge de tranquil·litat" a la ciutadania i ha subratllat que el sistema sanitari de la Comunitat Valenciana i de la resta d'Espanya és "molt potent, dels millors del món".

Després d'açò, Joan Ribó ha ressaltat que ara com ara "no s'ha dit res" referent a açò a les autoritats locals i ha asseverat que es continua "amb les Falles d'una manera absolutament normal". Preguntat per la possibilitat que la situació canvie en els pròxims dies per l'evolució del coronavirus, l'alcalde ha respost que no veu "cap element en aquests moments clar perquè canvie la situació".

GALIANA: "MISSATGE DE TRANQUIL·LITAT"

Pel seu costat, el regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera (JCF), Carlos Galiana, que ha participat també en la visita als tallers dels artistes fallers, ha assenyalat, preguntat pel "missatge de tranquil·litat" que llança als fallers davant l'evolució del coronavirus i la celebració de les Falles, que aquest és el missatge que s'ha de donar "a tothom".

L'edil ha agregat que "l'Ajuntament actuarà quan tinga informació sobre el tema" i ha insistit a traslladar "un missatge a la calma i a la tranquil·litat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento