Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Empresaris valencians neguen desproveïment en els subministraments i demana "tranquil·litat i serenitat"

El president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha afirmat aquest dimecres que no hi ha "problema de desproveïment" en la cadena de subministraments, més enllà d'alguna qüestió puntual, a causa de l'expansió del coronavirus i ha demanat "tranquil·litat i serenitat". "Preocupació ha d'haver-hi però no més del degut perquè la situació no està per a alarmar", ha subratllat.
Salvador Navarro, president de la CEV, en imatge d'arxiu
Salvador Navarro, president de la CEV, en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Salvador Navarro, president de la CEV, en imatge d'arxiu

Així s'ha pronunciat el responsable de la patronal valenciana en ser preguntat pels mitjans sobre si han detectat alguna incidència destacada en l'arribada de subministraments davant la situació generada pel Covid-19. Sobre aquest tema, ha apuntat que "la regla majoritària és que no hi ha cap problema".

"La Xina és un proveïdor important per a la Comunitat Valenciana, però per sectors té menys importància en molts més sectors", ha explicat, al mateix temps que ha destacat que ara els empresaris han d'"aprofitar l'oportunitat" per a replantejar-se unes cadenes de subministrament "molt més properes".

Està clar, ha prosseguit, "que això costa" però els empresaris tenen la capacitat de reflexionar i poden aprofitar aquesta oportunitat, "com ho han fet molts sectors, per exemple el tèxtil i el joguet, de tornar a fabricar a la Comunitat Valenciana o en el territori nacional".

"Jo crec que eixa és una oportunitat que com a bons empresaris no anem a deixar passar i el que sí que li anem a demanar als ministeris i a la pròpia Generalitat és, d'alguna manera, incentius perquè es torne a produir amb capacitat, amb innovació, amb digitalització, que són les fites que ens està marcant el mercat", ha agregat.

A més, ha volgut traslladar un missatge de "serenitat i tranquil·litat" davant una situació a la qual no s'està acostumat: "No podem generar més alarmisme del que s'està generant".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento