Comunitat Valenciana

Álex Ubago i Soleá Morente, protagonistes del nou festival Acústics a la Mar a cent metres de la platja de València

Yambú, Soleá Morente, The New Raemon, Álex Ubago o Carlos Segarra (Los Rebeldes) són alguns dels artistes que passaran per l'escenari de la Casa de la Mar d'Alboraia (València) en el nou festival Acústics a la Mar, a només cent metres de la platja de la Patacona.
Cartell d'Acústics a la Mar
Cartell d'Acústics a la Mar
VALMÚSICA
Cartell d'Acústics a la Mar

Els concerts arranquen aquest mateix divendres amb l'actuació de Capitán Cobarde, a les 20.30 hores, i es perllongaran durant els pròxims mesos. L'artista andalús estrena el certamen amb la seua proposta 'Camino de vuelta', en la qual la veu del qui fora Albertucho torna sense perdre la seua essència de folk rock andalús.

La següent cita és el divendres 6 de març, quan l'escenari s'omplirà de rock amb l'actuació en solitari de Carlos Segarra, a les 20.30 hores. El vocalista i integrant del grup barceloní Los Rebeldes oferirà el seu projecte en solitari 'Rock'N'Roll Club'.

El tercer acústic estarà protagonitzat per The New Raemon, el divendres 13 de març a la mateixa hora, amb la presentació d'alguns dels temes del seu nou treball i un 'showcase' i col·loqui sobre el seu nou àlbum.

FUNAMBULISTA, LUIS BREA I PAU ALABAJOS

El murcià Diego Cantero i el seu projecte Funambulista omplirà l'escenari de la Casa de la Mar el divendres 27 de març amb el seu nou àlbum 'Quédate'.

La programació d'abril estarà marcada per la música indie i l'inconfusible estil costumista de Luis Brea. El divendres 3 serà el moment del músic madrileny, acompanyat pel ritme folk i les lletres quotidianes del valencià Don Joaquín com a artista convidat.

Yambú, Álex Ubago, Astola y Ratón, Soleá Morente o Pau Alabajos són alguns dels artistes que també han confirmat la seua presència en Acústics a la Mar. Tots passaran per l'escenari valencià en els pròxims mesos.

La productora musical Valmúsica estarà al capdavant de la producció musical de la vintena de concerts. Aquests directes ompliran la programació de la sala des de finals de febrer a final d'any amb el format acústic com a eix.

La Casa de la Mar inicia així el primer festival en acústic d'aquest espai multicultural. Exposicions, concerts en viu, sessions de dj, monòlegs i degustacions gastronòmics són algunes de les activitats que es programen en les seues instal·lacions de dijous a diumenge, a més d'una gastronomia de mercat, zones recreatives, escola de surf i mil metres quadrats d'espai.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento