Comunitat Valenciana

Els professors valencians gaudiran d'estades formatives al Regne Unit i Irlanda els pròxims cinc anys

La Generalitat ha acordat contractar un servici per a l'organització i realització d'estades formatives d'idiomes a Espanya, el Regne Unit i Irlanda durant els pròxims cinc anys, per als professors d'Infantil, Primària i Secundària dels centres docents públics i concertats de la Comunitat Valenciana.
Imatge de recurs d'un professor en l'aula.
Imatge de recurs d'un professor en l'aula.
@GVAEDUCACIO
Imatge de recurs d'un professor en l'aula.

Aquestes estades consisteixen en cursos d'anglés oral, seguint la metodologia d'immersió, cursos intensius en territori nacional i estades d'un mes al Regne Unit o Irlanda. Tenen com a principal objectiu el perfeccionament lingüístic i metodològic en anglés dels professors valencians.

El valor estimat de la proposta ascendeix a prop de 27 milions d'euros per als cinc anys. El pressupost base de licitació és de 5.404.611 euros (IVA inclòs) encara que en total arriba a 26.971.187,36 euros perquè contempla una modificació del 20% i quatre pròrrogues anuals, detalla l'administració en un comunicat.

L'execució del contracte, de caràcter plurianual, té un període d'un any a partir de l'endemà de la formalització, amb possibilitat de quatre pròrrogues anuals, amb una durada total màxima de cinc anys.

Les estades formatives gratuïtes es realitzen des de fa diversos cursos i formen part del pla d'acompanyament per a la formació en anglés del professorat, juntament amb els cursos gratuïts en les Escoles Oficials d'Idiomes (EOI) i en els centres de formació del professorat, en el marc del sistema educatiu plurilingüe.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento