Comunitat Valenciana

Ribó creu que només Roig ha presentat oferta per a l'Arena, la qual cosa "ajuda el compliment del cronograma"

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha destacat aquesta jornada que amb tota probabilitat, "al 90 i molt per cent de possibilitats", l'oferta presentada per l'empresari valencià Juan Roig a través de l'empresa Licampa 1617 per a la construcció en la ciutat del nou pavelló esportiu i cultural Arena és l'"única oferta" presentada per a dur a terme aquesta infraestructura en el concurs públic obert per a açò.
Recreació del futur estadi Arena de València promogut per l'empresari valencià Juan Roig
Recreació del futur estadi Arena de València promogut per l'empresari valencià Juan Roig
LICAMPA
Recreació del futur estadi Arena de València promogut per l'empresari valencià Juan Roig

Així, ha indicat que després que aquest dimecres acabara el termini de 30 dies obert per a la licitació del projecte, aquest dijous al matí a l'Ajuntament solament havia arribat per registre d'entrada eixa proposta. El primer edil ha considerat que aquesta és una "bona notícia" perquè permet treballar amb més agilitat, atés que només s'ha d'analitzar una iniciativa. "Que siga una bona notícia ho dic en el sentit que ajuda al compliment del cronograma. Si treballem amb una oferta només, les coses són més ràpides", ha afirmat en eixe sentit.

D'aquesta manera s'ha pronunciat Ribó després de rebre una representació de dones represaliadas durant el Franquisme. En resposta a les preguntes dels periodistes sobre el Pavelló Arena, ha valorat la possibilitat de poder "tindre un gran centre esportiu i musical del que no es disposava en la ciutat en un termini que pot ser breu" i ha expressat la seua "satisfacció" per açò.

"És una bona notícia. Tenim un projecte davant, un projecte molt ambiciós que va a constituir una infraestructura molt potent per a la ciutat", ha insistit.

El primer edil ha destacat que per a aquesta nova instal·lació, projectada en el barri de Quatre Carreres, s'ha contemplat un pressupost de 220 milions d'euros i la creació de 15.600 localitats d'aforament per a esdeveniments esportius i de 18.600 per a concerts musicals.

El pavelló s'alçarà sobre una parcel·la de propietat municipal i de 21.000 metres quadrats situada entre els carrers d'Ángel Villena, Bomber Ramón Duart i Antonio Ferrandis de València. Es preveu que la superfície total construïda siga aproximadament 47.000 metres quadrats, ha detallat el consistori, que va recolzar el projecte i la concessió demanial del sòl per unanimitat en un sessió plenària.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento