Comunitat Valenciana

Ribó confia que el juí de Fuset tinga un desenllaç positiu

  • El regidor està acusat per l'accident mortal en el muntatge dels concerts de la Fira de Juliol del 2017.
  • L'edil assegura que té la "consciència tranquil·la" i "confiança plena que açò arribarà a bon port".
Ribó i Fuset en una imatge d'arxiu
Ribó i Fuset en una imatge d'arxiu
EP/ARCHIVO
Ribó i Fuset en una imatge d'arxiu

L'alcalde i portaveu de Compromís per València, Joan Ribó, ha insistit aquest dilluns que el juí del seu company de partit Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva, per l'accident mortal en la fira de Vivers de l'any 2007 "no té res a veure amb la corrupció" i ha confiat que tinga "un desenllaç positiu". "Com diu l'acudit castellà: 'Pleitos tengas y los ganes".

Així ho ha afirmat en la inauguració de la fira internacional de ceràmica Cevisama, preguntat pel rebuig de la secció quarta de l'Audiència Provincial de tots els recursos contra l'orde de processament. Fuset s'asseurà en el banc dels acusats per l'accident mortal en el muntatge de les graderies per als concerts de la Fira de Juliol de Vivers del 2017.

"La nostra línia roja és la corrupció", ha recalcat Ribó sobre la posició de Compromís, posant l'accent que "el cas de Pere Fuset és un juí molt lamentable però no té res a veure amb la corrupció". "Anirà i després parlarem. Espere que puga tindre un desenllaç positiu per al meu company", ha asseverat.

El també president de la Junta Central Fallera (JCF) va assegurar el divendres passat que té la "consciència tranquil·la" i "confiança plena que açò arribarà a bon port". "Evidentment, no és un plat de bon gust, però estàvem preparats perquè era estadísticament previsible que açò poguera passar, i més tractant-se d'un cas d'aquesta complexitat", va declarar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento