Nomdedéu admet que les xifres d'atur són "moderadament negatives"

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, en imatge d'arxiu
El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, en imatge d'arxiu
AYTO/ARCHIVO

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, ha admès que les xifres de l'Enquesta de Població Activa (EPA), publicades aquest dimarts, han sigut "moderadament negatives" l'últim trimestre de l'any, amb un increment de 7.000 persones aturades i de 0,2 punts en la taxa de desocupació.

No obstant açò, ha destacat que l'EPA reflecteix que el 2019 es van crear 43.700 nous llocs de treball a la Comunitat Valenciana i ha valorat el fet que hagen augmentat els contractes indefinits (+11.100) i el descens dels temporals (-1.400).

"Som conscients que, a mesura que es redueix l'atur, els descensos són més lents i costosos, i lluitar contra l'atur estructural resulta més complicat", ha indicat el secretari autonòmic en un comunicat.

Nomdedéu ha insistit que el Consell i Labora valoren amb "prudència" aquestes dades. En aquest sentit, el director general de Labora s'ha compromès a seguir "amb l'aposta ferma del Consell per a enfortir les polítiques actives d'ocupació, impulsant noves iniciatives, com l'Observatori del Treball Decent, que ens permetran centrar-nos a millorar la qualitat de l'ocupació".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento