Comunitat Valenciana

Apunyala el fill de la seua parella a Alacant després d'eixir de la presó per disparar-li en tres ocasions el 2014

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant un home després de presumptament apunyalar en el coll el fill de la seua actual parella. El detingut, espanyol de 58 anys, acabava d'eixir de la presó, on complia una condemna de deu anys per haver intentat acabar amb la vida d'eixa mateixa persona de tres tirs el 2014.

Segons ha informat la Policia aquest dilluns, els fets es van succeir divendres passat a última hora de la vesprada quan la Sala del 091 del CIMAC va rebre una telefonada informant que una persona havia sigut apunyalada i traslladada a un Centre Medico.

Diverses dotacions de la Policia Nacional es van traslladar al lloc dels fets mentre unes altres es van dirigir a l'Hospital en busca de la possible víctima.

Pel que sembla tot va ocórrer en la porta d'un bar on dos homes van iniciar una discussió i un d'ells va apunyalar l'altre en el coll. Quan els policies van arribar a l'hospital la víctima, que presentava dos ferides en tots dos costats del coll, estava sent tractat pel personal mèdic i el seu estat era greu vital. A pesar d'açò, el ferit va poder identificar el seu agressor en la persona de la parella actual de sa mare.

Així, es va establir un dispositiu especial de cerca del presumpte agressor. Els policies van centrar els seus esforços a localitzar el cotxe en el qual havia fugit. El cèrcol va permetre que una patrulla de paisà localitzara el cotxe i posteriorment procedira a la detenció de l'agressor.

La víctima, de 38 anys, després de ser intervinguda es recupera favorablement de les ferides.

El detingut, acusat d'homicidi en grau de temptativa, ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant el matí d'aquest dilluns.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento