Comunitat Valenciana

La sala de subhastes presencial "més gran d'Espanya" aterra a València amb Dalí, Warhol i art xinés

La sala de subhastes presencial "més gran d'Espanya", Subhastes Darley, obri aquest divendres les seues portes a València amb un espai de més de 1.500 metres quadrats i peces que abasten des de Sal...
Pitxer Meiping
Pitxer Meiping
SUBASTAS DARLEY
Pitxer Meiping

Darley desembarca en un dels baixos de l'estació d'autobusos de València, que acollirà prop de tres subhastes presencials anuals que se sumen a les quals fa online i funcionarà també com a galeria d'exposicions, on tindran cabuda també artistes emergents, i punt de venda directa d'art.

Naix amb el propòsit d'ocupar "un espai que estava buit" i convertir-se en un "referent d'art" a la Comunitat Valenciana, ha explicat a Europa Press un dels seus gerents, Vicente Moreno. A més, pretén "obrir la porta amb Àsia", ja que una dels seus responsables és d'origen xinés i amb connexions amb aquest mercat.

Precisament, l'establiment està especialitzat en art asiàtic encara que aglutina més de 4.000 peces de pintura, bronze, joies i ceràmica d'artistes nacionals, internacionals i de diferents èpoques i orígens, sobretot antiguitats que s'orienten a un comprador amb "gust per l'antic". Tenen cabuda "artistes més recents" del segle XX i pintura del segle XVII i XIX, sense oblidar els noms emergents.

Per exemple, entre els seus racons destaquen obres d'autors de la talla de Modigliani, Dalí, Picasso i Warhol, així com "segones espases" del prestigi de Madrazo, Pinazo i Saura. També alberga joieria, alguna pertanyent a la reialesa xinesa, i bronzes de més de 2.000 anys d'antiguitat, ha destacat Moreno.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento