Comunitat Valenciana

Llum verda a la regeneració del Cabanyal amb la rehabilitació de 170 vivendes 

  • El pla també inclou la renovació d'altres deu i un programa de reallotjaments.
Imatge del barri del Cabanyal, ajuste carrer Lluís Despuig
Imatge del barri del Cabanyal, ajuste carrer Lluís Despuig
EUROPA PRESS
Imatge del barri del Cabanyal, ajuste carrer Lluís Despuig

El Consell ha autoritzat el conveni amb l'Ajuntament de València per a la regeneració i renovació urbana i rural (ARRU) del barri del Cabanyal-Canyamelar de València, amb la rehabilitació de 170 vivendes, la renovació d'altres deu i un programa de reallotjaments, gràcies a la subvenció corresponent a 2019.

El cost de l'actuació ascendeix a un total de 8.258.937 euros, a aportar fins el 2022 pel Ministeri de Foment, la Generalitat Valenciana, l'Ajuntament de València i els particulars implicats.

A l'octubre de 2018, la comissió bilateral Generalitat-Ministeri de Foment amb l'Ajuntament va declarar l'Àrea de Regeneració i Renovació Urbana i Rural (ARRU) del Cabanyal, a l'empara del pla estatal de foment del lloguer de vivendes, rehabilitació edificatoria i regeneració i renovació urbana 2018-2021.

Les tres parts es van comprometre així a finançar la rehabilitació de 170 vivendes, la renovació d'ostres i l'execució d'un programa de reallotjaments, al costat de la gestió tècnica i informació necessària a través d'un equip tècnic de gestió.

L'objectiu del programa és que les vivendes desocupades es rehabiliten i que es reedifiquen els solars produïts per la demolició de les edificacions, en aplicació de les determinacions del suspès Pla Especial del Cabanyal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento