Comunitat Valenciana

Llum verda al reglament de la Vicepresidència segona i Conselleria d'Arquitectura Bioclimàtica

El ple del Consell ha aprovat el reglament de la Vicepresidència segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica que dirigeix Rubén Martínez Dalmau, adaptat a l'organigrama amb les funcions dels òrgans superiors i centres directius que la componen.
El vicepresident segon de la Generalitat Valenciana, Rubén Martínez Dalmau
El vicepresident segon de la Generalitat Valenciana, Rubén Martínez Dalmau
GVA
El vicepresident segon de la Generalitat Valenciana, Rubén Martínez Dalmau

El Decret 5/2019, de 16 de juny, del 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, determina les conselleries en què s'organitza l'administració autonòmica i assigna a aquest departament les competències en matèria de vivenda, regeneració urbana i sostenibilitat energètica habitacional.

Es tracta, per tant, del màxim òrgan responsable del Govern valencià en aquests eixos. Sota l'autoritat de Dalmau, està integrada pels òrgans superiors i centres directius de secretaria autonòmica d'Habitatge i Funció social, secretaria autonòmica d'Arquitectura Bioclimàtica i Sostenibilitat Energètica, Sotssecretaria i direcció general de Vivenda i Regeneració Urbana.

També per Direcció General d'Emergència Habitacional, Funció Social de la Vivenda, i Observatori de la Vivenda i Segregació Urbana, direcció general de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica i direcció general d'Innovació Ecològica de la Construcció.

S'adscriu a la Vicepresidència segona l'Entitat Valenciana de Vivenda i Sòl (Evha), que es regirà per la seua normativa, amb el propi conseller com a president. També sota la seua dependència està la Direcció General de Coordinació Institucional, l'òrgan de suport.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento