El detingut per degollar la seua exparella a Dénia passarà el dijous a disposició judicial

Cotxes de la Policia Nacional a Dénia (Alacant)
Cotxes de la Policia Nacional a Dénia (Alacant)
POLICÍA NACIONAL

L'home de nacionalitat russa detingut aquest dimarts a Dénia (Alacant) després de suposadament degollar la seua exparella, també russa de 44 anys, passarà aquest dijous a disposició judicial, segons han informat a Europa Press fonts de la Comissaria provincial.

L'agressor va ser detingut la matinada del dimarts després d'assaltar la vivenda de la seua exparella, de la qual tenia en vigor un orde d'allunyament, i degollar-la mentre dormia. En la vivenda també estava la filla de la dona, una menor d'11 anys, sobre la qual el detingut també comptava amb un orde d'allunyament.

El detingut ja havia sigut condemnat el passat mes de febrer d'enguany pel Jutjat penal 3 de Benidorm per dos delictes de violència de gènere contra la víctima i dos delictes de violència domèstica comesos contra la filla menor de la víctima.

A més, el Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Dénia manté obertes en aquests moments altres diligències prèvies per possibles delictes d'amenaces i trencament de mesura cautelar.

Eixe segon procediment va ser obert també al febrer, arran d'un informe de la Policia Local en el qual es referien unes manifestacions de la víctima segons les quals el seu ex-company sentimental s'havia posat en contacte telefònic amb un altre fill d'ella, major d'edat i que resideix a Rússia, i havia fet amenaces contra la dona i la seua filla xicoteta.

La dona estava dins del sistema Viogen de protecció a les víctimes de violència de gènere i valorada, el passat 1 d'octubre, com de risc "mitjà". La víctima de Dénia és la cinquena alacantina assassinada per la seua parella o exparella en el que portem del 2019, la setena en el conjunt de la Comunitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento