Comunitat Valenciana

El dissenyador gràfic de Rosalía crea el cartell de la Cabina - Festival Internacional de Migmetratges

  • La Cabina - Festival Internacional de Migmetratges de València manté la seua aposta per joves artistes locals per a la seua imatge oficial, amb l'elecció d'Ausias Pérez, creador de l''artwork' de Rosalía, per al cartell de la dotzena edició.
L'Artista Ausias Pérez, Creador De l'Artwork De Rosalía, Posarà La seua Visió I La seua Mà Al Cartell De la Cabina
L'Artista Ausias Pérez, Creador De l'Artwork De Rosalía, Posarà La seua Visió I La seua Mà Al Cartell De la Cabina
LA CABINA
L'Artista Ausias Pérez, Creador De l'Artwork De Rosalía, Posarà La seua Visió I La seua Mà Al Cartell De la Cabina

El valencià presentarà la imatge el dijous 17 d'octubre en l'espai audiovisual Nolich València, en una festa a les 19 hores acompanyat per la directora del festival, Sara Mansanet, amb la col·laboració de Cervesa Túria, avança l'organització en un comunicat.

Després de la presentació del cartell es projectarà el Migmetratge alemany 'Hard Way' (Daniel Vogelmann), que va formar part de la Secció Oficial de la Cabina 2018. Es tracta d'una història d'homes durs ressentits que combina acció i musical i que va destacar entre el públic del festival.

Ausias Pérez és un artista multidisciplinari valencià establit a Barcelona. Les ciutats són la seua font d'inspiració, amb una visió pròpia que desxifra els elements que hi ha al seu al voltant i els codifica de nou, a partir d'un estil i un llenguatge gràfic "icònic".

La majoria del seu temps treballa en projectes comercials per a marques com Google, Nike, Reebok, Puma, Microsoft, Red Bull, Seat, Volkswagen o Magnum. No obstant açò la part més visible del seu treball es concentra en el món de la música, on porta anys treballant en l'artwork d'artistes com Rosalía, Cookin Soul, Jarreau Vandal, Nathy Peluso, Ziontifik, C.Tangana, El Guincho, Yung Beef, Cecilio G o Los Chikos del Maíz.

En anteriors edicions, el cartell de la Cabina va portar el segell d'artistes de la talla de César Sebastián, Cachetejack, Escif, Paula Bonet, Carla Fuentes, Luis Demano, Jorge Lawerta, Estudio Menta, Julia Valencia, Mireia Pérez o Gloria Vilches.

El Festival Internacional de Migmetratges de València celebra enguany la seua dotzena edició del 21 al 29 de novembre. Està coorganitzat per l'Aula de Cinema del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València, l'Institut Valencià de Cultura (IVC), Conselleria de Cultura a través de la direcció general de Cultura i Patrimoni, Regidoria d'Acció Cultural de l'Ajuntament de València i Diputació de València, amb el patrocini oficial de Cervesa Túria i Caixa Popular.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento