Comunitat Valenciana

Quatre detinguts després d'un tiroteig amb la Guàrdia Civil a Alfafar

  • El fet s'ha produït aquest dimarts al migdia i s'ha saldat amb dos ferits, però no per arma de foc.
  • S'està investigant les causes d'aquest succés, que s'ha registrat en circumstàncies no precisades.
Cotxe de la Guàrdia Civil en imatge d'arxiu
Cotxe de la Guàrdia Civil en imatge d'arxiu
ARCHIVO
Cotxe de la Guàrdia Civil en imatge d'arxiu

Quatre persones han sigut detingudes aquest dimarts després d'un tiroteig amb agents de la Guàrdia Civil en la localitat valenciana d'Alfafar, que s'ha saldat amb dos dels arrestats ferits, encara que no per arma de foc, segons han informat fonts de l'institut armat.

El tiroteig s'ha registrat cap al migdia d'aquest dimarts en circumstàncies no precisades i per causes que està investigant la Guàrdia Civil. Cap dels agents ha resultat ferit. Segons fonts de l'institut armat, els dos arrestats ferits han resultat lesionats quan intentaven fugir però no per arma de foc.

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), sobre les 11.45 hores s'ha sol·licitat la intervenció dels servicis mèdics per a assistir dos homes que havien caigut en un edifici del carrer Rafael Ridaura d'Alfafar.

Fins al lloc de l'avís s'ha desplaçat una unitat del Servici Vital Bàsic i una altra del SAMU, els efectius del qual han assistit un home de 60 anys per fractura de cama i un altre de 34 que tenia trencat un turmell. Els ferits han sigut traslladats en sengles vehicles sanitaris a l'Hospital General i al Peset de València respectivament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento