Comunitat Valenciana

L'ICV convoca un taller d'escriptura per a formar guionistes valencians

  • L'impartirà l'expert argentí Gualberto Ferrari els dies 7 i 8 de novembre.
  • Les inscripcions per a participar en el curs poden realitzar-se fins al 27 de setembre.
L'ICV convoca un taller d'escriptura per a formar guionistes valencians
L'ICV convoca un taller d'escriptura per a formar guionistes valencians
GVA
L'ICV convoca un taller d'escriptura per a formar guionistes valencians

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) ha obert la inscripció per al taller d'escriptura 'Sources 2', un programa de formació avançada per als professionals valencians del cinema europeu que treballen en el camp de l'escriptura i el desenvolupament de guions.

El taller, que se celebrarà els dies 7 i 8 de novembre a València, és de la institució de formació europea Sources 2, en el marc de la trobada de formació per a guionistes VLC Pitch Forum, ha assenyalat la Generalitat en un comunicat.

El curs l'impartirà l'expert argentí Gualberto Ferrari, guionista, director de documentals, consultor internacional de guions des de fa més de 30 anys i assessor de Stiching Sources 2 des de 2012. Per les seues mans han passat projectes com 'Estiu 1993', de Carla Simón o 'Con el viento', de Meritxell Colell.

"Les sessions de guió tenen el doble objectiu de millorar l'escriptura fílmica per a enrobustir la història i la proposta conceptual, de manera que es fan més rics i interessants els personatges i l'estructura dramàtica. I una cosa molt important: fer que els relats i històries tinguen universalitat per a aprofundir l'argument fílmic i al mateix temps siguen atractius per a la coproducció europea", ha subratllat Ferrari.

L'objectiu d'aquest curs és orientar als participants seleccionats en el procés de desenvolupament i escriptura del guió. Es tracta d'un assessorament professional personalitzat (idees, opinions, suggeriments, consells pràctics) per a desenvolupar un bon projecte de pel·lícula.

El curs va dirigit a guionistes o equips de guionistes, directors, productors, productors executius, editors de text o directors de desenvolupament amb residència en el territori valencià amb un projecte de llargmetratge en desenvolupament. Podran assistir fins a un màxim de tres participants en cada sessió. El termini d'inscripció finalitza el 27 de setembre de 2019.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento