Comunitat Valenciana

Detingut un jove per robar en una autocaravana després de ser sorprès per un veí

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en Alacant un jove de 18 anys acusat de robar amb força en una autocaravana juntament amb uns altres que es van ser corrent a l'arribada dels indicatius policials. Un veí de la zona va ser qui va cridar per a alertar que diversos xics estaven forçant el vehicle, segons ha informat la Comissaria Provincial en un comunicat.

La sala del 091 va tindre coneixement dels fets que estaven succeint arran d'una telefonada que informava que diversos xics estaven forçant una autocaravana. Fins al lloc dels fets es va enviar a diversos indicatius pertanyents a la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana, adscrits a la Comissaria Provincial d'Alacant.

A l'arribada dels agents al lloc van comprovar la veracitat dels fets i van veure que una de les finestres estava fracturada. En eixe mateix moment, una telefonada a la sala del 091 informava que els xics se'n havien anat corrent i que solament un d'ells va entrar en la furgoneta i s'havia donat a la fuga en una bicicleta que va sostraure de l'interior.

Els policies actuants van informar a la resta d'indicatius que es van distribuir formant dispositiu de cerca per a poder detindre l'autor dels fets. Mentre tractaven de localitzar-lo un veí de la zona va informar als agents que el jove havia deixat amagada la bicicleta i la resta d'utensilis sostrets entre dos contenidors pròxims, al mateix temps que els indicava la direcció de fugida i la vestimenta que portava.

Als pocs minuts un indicatiu va localitzar el presumpte autor dels fets que, en veure als agents, va intentar evadir-se d'ells sense aconseguir-ho. El detingut, de 18 anys, va ser posat a la disposició del jutjat en funcions de guàrdia d'Alacant per un presumpte delicte de robatori amb força.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento