Comunitat Valenciana

El Consell dóna llum verda a un centre integral d'innovació digital en robòtica

  • Comptarà amb un pressupost de 225.000 euros de fons públics i vigència fins al 31 de desembre de 2019.
  • L'organisme oferirà serveis a les empreses que requereixen solucions en aquest camp de la tecnologia.
Ciutat Politècnica de la Innovació
Ciutat Politècnica de la Innovació
UPV - Archivo
Ciutat Politècnica de la Innovació

La Generalitat Valenciana ha autoritzat el conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i l'Institut Universitari d'Automàtica i Informàtica (Institut ai2) de la Universitat Politècnica de València (UPV) per a la constitució d'un centre integral d'innovació digital (HUB) en robòtica.

Aquesta aliança compta amb un pressupost de 225.000 euros de fons autonòmics i vigència fins al 31 de desembre de 2019, segons l'acord al que ha donat llum verda el ple del Consell aquest divendres en la seua reunió setmanal.

L'objectiu és que aquest HUB d'innovació digital servisca de referència per a les empreses de fabricació que requereixen solucions d'innovació en el camp de la tecnologia robòtica i altres tecnologies habilitadoras 4.0.

Per a açò, les activitats recolzades han d'alinear-se amb les prioritats i contribuir a la consecució dels objectius de l'Estratègia d'Especialització Intel·ligent en Investigació i Innovació (RIS3CV) de la Comunitat, especialment quant a processos avançats de fabricació i producte innovador.

La intenció de la Generalitat és que la col·laboració entre les dos entitats permetrà les empreses valencianes disposar de més mitjans i de fonts de finançament per a desenvolupar les seues activitats innovadores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento