Comunitat Valenciana

Foment licita les obres de rehabilitació del ferm del By-pass nord de València

  • El contracte de rehabilitació s'ha fet públic per un import de 8,32 milions d'euros, segons el BOE.
  • La intervenció prolongarà la vida útil del ferm d'una via que aconsegueix els 100.000 vehicles diaris.
Tram en el qual se'n va a realitzar l'actuació
Tram en el qual se'n va a realitzar l'actuació
FOMENTO
Tram en el qual se'n va a realitzar l'actuació

El Ministeri de Foment ha licitat un contracte d'obres de rehabilitació del ferm del 'By-pass' nord de València, per import de 8,32 milions d'euros, segons anuncia aquest dimarts el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

Les obres del projecte 'Rehabilitació superficial del ferm de l'Autovia I-15/A-7. Tram p.k. 325,000 al 336,000', en la província de València, abasten el tram del popularment conegut com 'By-pass', entre els enllaços de l'A-3 i CV- 35, segons ha informat Foment en un comunicat.

Amb aquesta actuació, el Ministeri de Foment millorarà la seguretat vial i la comoditat de l'usuari (major qualitat de rodadura i adherència) i prolongarà la vida útil del ferm d'una via que aconsegueix els 100.000 vehicles diaris (amb un 25% de pesats).

Donada la singularitat de la via, intensitat de trànsit pesat i composició del ferm, el projecte contempla l'aplicació, en un tram de l'actuació, d'una mescla bituminosa singularitzada denominada 'Stone Mastic Asphalt', amb "alta capacitat antirreflectora de fissures". El seguiment i evolució d'aquesta aplicació permetrà extrapolar la solució adoptada a altres vies de similars característiques.

Destaca igualment, el plantejament exigit en el projecte perquè, aquestes actuacions, siguen compatibles amb el manteniment del servei prestat a l'usuari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento