Comunitat Valenciana

Cantó veu "una mala notícia" l'augment de l'administració: "La factura l'acabaran pagant tots els valencians"

  • El síndic de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, ha considerat "una mala notícia" l'augment de l'administració pública, que tindrà un total de 29 secretaries autonòmiques, set més que en la legislatura passada, i ha afirmat que la "factura" l'"acabaran pagant tots els valencians".

Segons ha manifestat el líder de la formació taronja en un comunicat, el Botànic "ha augmentat el nombre de càrrecs públics perquè el president de la Generalitat, Ximo Puig, pague els favors als seus socis de govern", una factura "que acabaran pagant tots els valencians".

"Pagarem, amb els nostres impostos, les polítiques sectàries i la pujada de la despesa en l'administració", ha afegit Cantó, qui ha criticat que "malgrat la caiguda en vots del nacionalisme de Compromís i del populisme de Podem, Puig cedeix davant les seues exigències".

Sobre aquest tema, el síndic de Cs ha lamentat que "haja tornat a entregar el futur de la Comunitat Valenciana, és a dir, la conselleria d'Educació, al senyor (Vicent) Marzà".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento