Detinguda a Torrent per usar la targeta d'una amiga i realitzar 25 retirades d'efectiu del banc per fins a 3.000 euros

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent (València) una jove de 24 anys que suposadament va usar la targeta d'una amiga per a realitzar fins a 25 retirades d'efectiu per fins a quasi 3.000 euros, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat.

Els investigadors han localitzat la sospitosa, detingut com a presumpta autora d'un delicte d'estafa, després de visionar les imatges de diverses càmeres de seguretat.

La víctima va observar que li havien sostret 2.700 euros en 25 retirades d'efectiu, diverses d'elles en caixers automàtics de la localitat valenciana de Torrent. La perjudicada, en observar en el seu compte bancari eixos moviments que ella no havia fet, va denunciar els fets.

Els investigadors, gràcies a les imatges registrades per diferents càmeres de seguretat, van aconseguir localitzar la sospitosa, que va resultar ser una amiga de la denunciant.

Segons la Policia, la detinguda s'hauria apoderat sistemàticament de la targeta de la víctima sense que aquesta s'adonara i suposadament coneixeria el codi PIN de la mateixa, després d'observar a la seua amiga teclejar-ho en alguna ocasió.

La presumpta autora dels fets ha quedat en llibertat després de prestar declaració, després de ser advertida de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan fora advertida per a açò.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento