Comunitat Valenciana

Ribó sobre Uber: "Si no creu convenient estar a València, hi ha més alternatives"

Recurso de Uber
Recurso de Uber
UBER - Archivo
Recurso de Uber

L'alcalde de València en funcions, Joan Ribó, ha indicat aquest dijous respecte a la decisió d'Uber de deixar de prestar servici en aquesta ciutat, que aquest és un tema pel qual no està "gens preocupat" i que si aquesta firma "no considera convenient per als seus negocis" operar en la capital valenciana "hi ha moltes més alternatives".

En aquest sentit, ha afirmat que la seua posició i la de Compromís és "clara" i ha subratllat que el taxi és el "servici públic", al que situa en primer lloc. "Nosaltres tenim clara la posició i l'hem manifestada. Pensem que el taxi és un servici públic. Uber no és un servici públic. Per tant, primer el servici públic i després les altres coses", ha manifestat sobre aquest tema.

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera després de la reunió que ha mantingut amb la candidata del PP a l'Alcaldia i regidora electa per de aquesta formació, María José Català, preguntat per la decisió d'Uber d'abandonar València davant l'entrada en vigor de l'obligatorietat de contractar el servici de lloguer de vehicle amb conductor (VTC) amb 15 minuts d'antelació.

"Si Uber no considera convenient per als seus negocis estar a València doncs bé, hi ha moltes més alternatives. No estic gens preocupat per eixe tema", ha asseverat el responsable municipal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento