Comunitat Valenciana

El restaurant de Quique Dacosta, quart millor d'Europa de la llista OAD

  • El restaurant de Quique Dacosta a Dénia (Alacant) ha sigut declarat el quart millor d'Europa, segons la llista dels cent establiments més destacats en 2019 elaborada per la guia Opionated About Dining (OAD).
El restaurant de Quique Dacosta, quart millor d'Europa de la llista OAD
El restaurant de Quique Dacosta, quart millor d'Europa de la llista OAD
OFICINA PRENSA QUIQUE DACOSTA - Archivo
El restaurant de Quique Dacosta, quart millor d'Europa de la llista OAD

D'aquesta forma, Dacosta es consolida entre els deu millors -porta cinc anys consecutius en el 'top ten', segons ell mateix recorda en les seues xarxes socials- i escala diversos llocs, ja que, després d'haver-se quedat en el lloc número 9 en 2018, en el llistat donat a conéixer anit a Sant Sebastià, puja fins al 4.

El restaurant alacantí només té per davant al restaurant de Björn Frantzén a Estocolm (Suècia), que encapçala la classificació; Schloss Schauenstein, amb el xef Andreas Caminad, a Fürstenau (Suïssa) i l'espanyol Etxebarri, amb Víctor Arguinzoniz, a Axpe (País Basc).

Quique Dacosta ha penjat un missatge en el seu compte de Twitter en el qual assenyala que el restaurant de Dénia porta cinc anys consecutius en el 'top deu' i agraeix a tots aquells que han acudit al local i han votat per ells.

La llista de millors restaurants europeus d'Opionated About Dining inclou un total de 200 restaurants -a més d'altres recomanacions- entre els quals també hi ha dos representants de la Comunitat Valenciana més: Bon Amb, a Xàbia (Alacant) i Ricard Camarena, a València.

SABOR TRADICIONAL

La guia ha publicat així mateix altres rànquings on no falta la gastronomia 'made in Comunitat Valenciana'. Així, en el Top 100 European Heritage, de sabor tradicional, apareix en el lloc 11 Paco Gandia, amb Josefa Navarro, al Pinós (Alacant); en el 29 El Faralló de Dénia (Alacant); en el 33 està Casa Carmela, a València, i en el 34 Ca Joan a Altea (Alacant). Així mateix, en el lloc 60 de la llista de clàssics es troba Casa Manolo (Daimús, València).

Finalment, en el grup de cuina casual estan El Portal Taverna & Wines d'Alacant (69); Mercatbar, Canalla Bistro i Central Bar, tots ells a València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento