Comunitat Valenciana

Puig atribueix al PSPV la "transformació" d'Ontinyent

  • El president de la Generalitat assegura que el seu partit creu en "projectes col·lectius, no personalistes".
  • L'exalcalde Jorge Rodríguez va abandonar el partit després d'alçar-se el secret de sumari del cas Alqueria.
  • 'La Vall Ens Uneix' és la marca amb la qual concorre Rodríguez a les pròximes eleccions municipals.
26M.- Puig Atribuïx Al PSPV La 'Transformació' D'Ontinyent I Defèn El seu Projecte 'Decent I Honrat'
26M.- Puig Atribuïx Al PSPV La 'Transformació' D'Ontinyent I Defèn El seu Projecte 'Decent I Honrat'
PSPV
26M.- Puig Atribuïx Al PSPV La 'Transformació' D'Ontinyent I Defèn El seu Projecte 'Decent I Honrat'

El president de la Generalitat Valenciana en funcions i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha subratllat aquest dilluns el treball fet pel partit a Ontinyent (València) per la "transformació de la localitat" i ha agregat: "Qui ha governat ha sigut el PSPV, qui ha fet les transformacions ha sigut el PSPV, nosaltres creiem en projectes col·lectius, no personalistes".

Puig s'ha pronunciat així després de reunir-se amb la candidata a l'Alcaldia d'Ontinyent, Margarita Llaudes, i la secretària general local, Rebeca Torró, en ser preguntat per les expectatives dels socialistes en aquesta localitat després que l'exalcalde Jorge Rodríguez abandonara el partit després d'alçar-se el secret de sumari del cas Alqueria, en el qual està investigat, i vaja a concórrer el 26 de maig sota la marca 'La Vall Ens Uneix'.

Després de defendre el projecte "decent i honrat" dels socialistes en aquest municipi, ha assenyalat que les seues expectatives "són positives atenent a les circumstàncies, que són especials". "Nosaltres estem absolutament convençuts que el que va fer el PSPV és la defensa de la democràcia i la dignitat", ha asseverat.

"Les perspectives són positives sempre atenent al valor fonamental de la democràcia i el respecte, nosaltres respectem i l'única cosa que demanem és respecte", ha insistit, per a agregar que "en la ciutat d'Ontinyent qui representa l'avanç social és el PSPV".

L'objectiu després del 26M és "continuar avançant en aquesta proposta de justícia social" que han anat implementant en els últims anys en la localitat amb "un projecte absolutament compromès amb la ciutadania".

A més, ha indicat que la Generalitat està fent allí "una inversió important i així continuarà sent, més enllà de qualsevol clau de caràcter personal". "Creiem en projectes sòlids, solvents i ara en aquestes eleccions es tracta d'alinear projectes progressistes" a Espanya, la Comunitat i els municipis, ha apuntat el dirigent socialista.

Puig també ha agraït a la candidata el treball que està fent, i als "companys que estan donant la cara per un projecte decent i honrat que vol estar present en tota la Comunitat més enllà de qualsevol conjuntura".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento