Comunitat Valenciana

Bonig: "Estan parlant de repartir-se seients, però no dels problemes dels valencians"

  • "Utilitzen les institucions per a guanyar el que no poden guanyar amb la seua gestió", diu la presidenta del PPCV.
Bonig aspira a reeditar la fórmula de gobierno andaluza en la Comunitat Valenciana.
Bonig aspira a reeditar la fórmula de gobierno andaluza en la Comunitat Valenciana.
20MINUTOS.ES
Bonig aspira a reeditar la fórmula de gobierno andaluza en la Comunitat Valenciana.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha manifestat aquest divendres la seua preocupació entorn de les negociacions per a conformar el nou Consell del Botànic, ja que al seu juí "PSPV, Compromís i Podem estan parlant de repartir-se seients, però no dels problemes dels valencians".

Bonig s'ha pronunciat així a Sueca (València), on ha visitat el mercat de la localitat juntament amb el candidat a alcalde de la localitat, José Luis Ribera. "Els valencians estan preocupats per la falta de llibertat educativa, per com acabar amb els barracons, per les llistes d'espera en sanitat, per l'agricultura que té especial importància en municipis com Sueca, però PSPV, Podem i Compromís no estan parlant de res d'això", ha assenyalat.

Ha indicat que "ara que sabem que Sánchez ha prorrogat els pressupostos del PP és quan veiem que tot el que han fet han sigut anuncis electoralistes perquè van parlar de 1.400 milions per a la Comunitat que han sigut mentida".

Així, ha asseverat que la pujada de les pensions, la pujada del sou dels funcionaris, tot ho va fer el PP, no el PSOE, ni Sánchez ni Puig, però "com sempre utilitzen les institucions per a guanyar el que no poden guanyar amb la seua gestió".

De la mateixa manera, ha criticat que Puig "s'haja oblidat ja de la reforma del sistema de finançament" i no estiguen parlant d'això, sinó "de qui va ser el president o vicepresident". "La diferència amb el bloc de l'esquerra en 2015 va ser de 270.000 vots, ara eixa diferència ha caigut en picat, la qual cosa demostra que els valencians han castigat el govern del Botánic", han indicat des del PPCV.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento