La Generalitat i la CVMC constitueixen la Comissió Mixta de Seguiment del Contracte Programa d'À Punt Mèdia

  • Representants de la Generalitat Valenciana i de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) han mantingut una reunió en el centre de producció de programes d'À Punt, a Burjassot, per a constituir la Comissió Mixta de Seguiment i Control del Contracte Programa de la radiotelevisió valenciana.

La comissió està contemplada en el propi marc del contracte programa, que regeix la relació entre la Generalitat i la CVMC, aprovat pel Consell el 27 d'abril de 2018, fa ara un any, ha informat la Generalitat en un comunicat.

A la reunió han assistit, per part de la Generalitat, el secretari autonòmic de Comunicació, José María Vidal; la directora general de Relacions Informatives i Promoció Institucional, Marta Hortelano, i el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona.

Per part de la CVMC, els representants han sigut el president del consell rector, Enrique Soriano, i el conseller Rafa Xambó, a més del secretari del citat òrgan, Ferran Bargues.

La Comissió Mixta de Seguiment i Control del Contracte Programa d'À Punt Mèdia ha quedat així constituïda amb l'objectiu d'avaluar el grau de compliment del document que regeix la relació entre la radiotelevisió pública i la Generalitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento