Comunitat Valenciana

Caballero (PSPV) insta a esperar i "respectar l'agrupació d'Ontinyent després del "pas al costat" de Rodríguez

  • VALÈNCIA, 17 (EUROPA PRESS)
26M.- Caballero (PSPV) Insta A Esperar I 'Respectar A l'Agrupació D'Ontinyent Després del 'Pas Al Costat' De Rodríguez
26M.- Caballero (PSPV) Insta A Esperar I 'Respectar A l'Agrupació D'Ontinyent Després del 'Pas Al Costat' De Rodríguez
PSPV PROVINCIA VALENCIA
26M.- Caballero (PSPV) Insta A Esperar I 'Respectar A l'Agrupació D'Ontinyent Després del 'Pas Al Costat' De Rodríguez

La secretària general del PSPV de la província de València, Mercedes Caballero, ha instat a "esperar els temps" i "respectar l'agrupació d'Ontinyent després del "pas al costat" de l'expresident de la Diputació de València, alcalde del municipi i, fins a aquest dimarts, candidat del PSPV a revalidar aquest càrrec, Jorge Rodríguez.

Així s'ha pronunciat aquest dimecres Caballero en ser preguntada pels periodistes, després que Rodríguez anunciara anit que abandona el partit amb l'objectiu de "llevar pressió" davant la convocatòria electoral, després de l'alçament del secret del sumari del Cas Alqueria, que ha desvetlat que la Fiscalia Anticorrupció creu que l'exdirigent socialista i altres investigats en la causa van col·locar en Divalterra a persones afins al PSPV i a Compromís en llocs d'alta direcció.

"Jorge ha fet un pas al costat i ha dit que no va a encapçalar la llista del PSPV a Ontinyent. A partir d'ací, la llista haurà de fer-la l'agrupació d'Ontinyent i es presentarà, la comissió de llistes de país i federal donarà l'aprovació. Tenim temps fins a dilluns que ve -el 22 d'abril-, estem ací, una cosa després d'una altra", ha assenyalat Caballero.

Preguntada per possibles candidats a l'alcaldia, la secretària general provincial ha advocat per "esperar els temps i respectar l'agrupació d'Ontinyent", que és la que ha de realitzar la proposta de la llista.

D'altra banda, Caballero ha destacat que els socialistes han presentat a primera hora davant la Junta Electoral Provincial i zona de València les llistes municipals de 230 municipis, que representen el 85 per cent de les 266 localitats valencianes, i ho han fet el mateix dia en el qual s'inicia el termini de presentació.

"Ens presentem com el partit que no solament genera confiança per a la ciutadania en aquest moment, si no que ha demostrat amb fets a València, en la província, en el País Valencià i en l'Estat que som un partit de progrés, que anem a liderar el nou estat de benestar i anem a prioritzar a les persones per damunt de les prioritats d'altres partits. Som el partit del consens, el diàleg i progrés", ha destacat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento