Comunitat Valenciana

Detingut in fraganti mentre amenaçava i sacsava un altre home amb un ganivet

  • La Policia Nacional ha detingut un home de 52 anys a València després de sorprendre-ho mentre presumptament amenaçava i sacsava un altre home de matinada armat amb un ganivet, en la seua pròpia vivenda.
Detingut un jove per agredir sexualment una xica en el seu portal després de la
Detingut un jove per agredir sexualment una xica en el seu portal després de la
CNP - Archivo
Detingut un jove per agredir sexualment una xica en el seu portal després de la

Sobre les cinc del matí, el 091 va rebre l'avís d'aquests fets en un domicili del districte de Trànsits de València, informa la Prefectura Superior en un comunicat.

La persona que va alertar la Policia havia vist els fets des del carrer, en estar la finestra oberta i la llum encesa.

A la seua arribada, els policies van escoltar crits que provenien del mateix balcó, per la qual cosa van pujar i van cridar la porta diverses vegades, sense obtindre resposta.

Als pocs segons van escoltar un fort crit d'auxili i colps des de l'interior, per la qual cosa van forçar la porta i van entrar en la vivenda davant la possibilitat de risc per a la víctima.

En una de les habitacions, els agents van localitzar un home mentre pel que sembla sacsava de manera agressiva a un altre, que estava plorant, després del que els van separar i van auxiliar al segon. Damunt d'una taula hi havia un ganivet.

El presumpte autor, d'origen armeni, va ser arrestat per un presumpte delicte d'amenaces en la seua vivenda. Manca d'antecedents policials i ja ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento