Comunitat Valenciana

Bankia i Fundació Bancaixa convoquen ajudes per 400.000 euros per a projectes d'acció social

  • Bankia i la Fundació Bancaixa han obert una nova edició de la seua convocatòria d'ajudes destinades al desenvolupament de projectes en els camps de l'exclusió social i la cooperació internacional, amb una dotació de 400.000 euros, segons han informat en un comunicat.

A través de la 'XVII Convocatòria Fundació Bancaixa-Bankia Coopera ONG', les ajudes serviran per a finançar iniciatives d'associacions sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana que, en el camp de l'exclusió social i la cooperació internacional al desenvolupament, "incorporen la participació dels ciutadans i treballen en l'eradicació de la pobresa i la marginació social".

La convocatòria se centra en els col·lectius que es troben en situació "d'extrema vulnerabilitat" a la Comunitat Valenciana com aturats de llarga durada, famílies sense recursos i infància, persones sense llar i immigrants, persones amb addiccions i població reclusa i exreclusa, així com en la població en països en vies de desenvolupament.

La sol·licitud de l'ajuda, el termini de la qual de presentació conclou el pròxim 17 d'abril, no podrà excedir els 15.000 euros ni superar el 75 per cent del cost total del projecte. Poden presentar-se a aquesta convocatòria totes les organitzacions privades sense ànim de lucre nascudes de la iniciativa ciutadana que tinguen seu o delegació permanent a la Comunitat Valenciana, amb un mínim de tres anys d'antiguitat i que tinguen finalitats socials i d'interés general.

Els projectes presentats seran posteriorment avaluats i la concessió d'ajudes es farà pública abans dels tres mesos següents al tancament del termini de presentació.

Amb l'objectiu de facilitar a les associacions la seua participació, la presentació de sol·licituds es realitza exclusivament de forma electrònica a través d'un formulari online que està disponible en la web de la Fundació Bancaixa. També pot consultar-se tota la informació i les bases completes de la convocatòria en la web de Bankia en Acció.

En 2018, aquest programa de Bankia i Fundació Bancaixa va concedir ajudes a un total de 44 associacions de la Comunitat Valenciana. Els projectes d'exclusió social seleccionats van ser un total de 32 i els projectes que es desenvolupen en l'àmbit de la cooperació internacional, 12.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento