Comunitat Valenciana

El juí sobre la paternitat del suposat fill de Julio Iglesias serà a porta tancada per "la intimitat" de les parts

  • El juí en el qual s'haurà d'aclarir la presumpta paternitat de Julio Iglesias sobre el valencià Javier Sánchez, qui reclama ser reconegut com a fill del cantant, se celebrarà a porta tancada el pròxim 30 de maig a les 09.00 hores en la Ciutat de la Justícia de València.
S'ajorna el juí a Julio Iglesias
S'ajorna el juí a Julio Iglesias
EUROPA PRESS REPORTAJES - Archivo
S'ajorna el juí a Julio Iglesias

La vista se celebrarà en la sala de vistes número 14 dels jutjats de la capital valenciana a porta tancada "a fi de garantir la protecció de la intimitat i vida privada de les parts", segons s'arreplega en una providència dictada el passat 21 de març pel magistrat i facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), que reitera el ja acordat en una altra amb data 28 de desembre de 2018.

Així mateix, el jutjat ha donat cinc dies de termini a les parts perquè li indiquen novament quins pèrits o testimonis proposen per a comparéixer en la vista oral a fi de citar-los.

El jutge ja va assenyalar aquest juí per al passat 4 de març, però posteriorment ho va ajornar sense data i va demanar que es practicara una prova d'ADN de Javier Sánchez i del seu padrastre, actual exmarit de la seua mare, i que va figurar com a progenitor registral, que no biològic.

El jutge creia convenient que es realitzara una prova oficial, amb totes les garanties i a través de mèdics forenses per a descartar que Javier Sánchez fóra fill del seu padrastre. El lletrat de Sánchez va indicar posteriorment que aquesta anàlisi d'ADN va donar com a resultat un "no rotund" a la filiació de tots dos.

D'altra banda, el passat 12 de febrer el Jutjat de Primera Instància número 13 de València va rebutjar la pràctica d'una prova biològica als fills de Julio Iglesias per a comparar-les amb l'ADN del valencià Javier Sánchez.

Sánchez, de 43 anys, va presentar una demanda de filiació contra Julio Iglesias al setembre de 2017 després que una prova que la defensa va realitzar de forma particular amb restes extretes del fem d'un dels fills del cantant atribuïra a l'intèrpret la paternitat de Javier Sánchez en un 99 per cent.

Sánchez va ser reconegut en 1992 per un jutjat de València com a fill de Julio Iglesias. No obstant açò, posteriorment l'Audiència provincial, en una sentència ratificada pel Suprem, va revocar eixa declaració en entendre que el fet que l'intèrpret no s'haguera sotmès a la prova de paternitat no era motiu suficient per a declarar eixe vincle entre ells.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento