Comunitat Valenciana

Polítics del PSPV i Compromís titlen de "miserable" Rafael Hernando pel seu tuit sobre el crim de Godella

  • Responsables polítics valencians del PSPV i Compromís han qualificat de "miserable" el diputat del PP Rafael Hernando pel seu tuit sobre el doble crim de Godella (València) assegurant que si haguera tingut lloc amb un Govern del PP l'esquerra haguera organitzat "escarnis", assenyalant directament el president de la Generalitat, el socialista Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, de Compromís.

El secretari autonòmic d'Ocupació de la Generalitat, Enric Nomdedéu (Compromís) li ha respost també a través de Twitter: "La seua intel·ligència, decència i empatia arriba menys lluny que els ossos d'oliva que escup el seu secretari general".

La consellera de Sanitat, la socialista Ana Barceló, ha assenyalat en el seu perfil que "en aquests moments utilitzar el dolor per a fer política és senzillament miserable" i el sotssecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha apuntat: "És moltes maneres de ser miserable, aquesta és realment insuperable. #Fàstic".

Per la seua banda, el regidor de Mobilitat en l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi (Compromís), ha afirmat: "Hi ha miserables i carronyers. I després està Rafael Hernando".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento