Comunitat Valenciana

Un jutjat processa un regidor del PSPV de Massalfassar per la presumpta violació d'una jove

  • El Jutjat d'Instrucció número 16 de València ha dictat una orde de processament per agressió sexual a un regidor del PSPV de Massalfassar, G.I.V.E., per una suposada violació a una xica de 20 anys a l'agost de 2018, segons informa aquest dimecres Levante-EMV. Davant aquesta situació, el PSPV procedeix a la "immediata expulsió" de l'edil, segons han confirmat a Europa Press fonts del partit.

Segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que no ha confirmat la identitat del processat, la investigació, que el jutjat dona ja per finalitzada, es va iniciar al setembre del passat any arran d'un atestat de la Guàrdia Civil.

L'orde de processament, que dona per finalitzada la fase d'instrucció després de la confirmació d'"indicis delictius" contra l'investigat, es va dictar el passat 25 de febrer i comporta a més la imposició d'una fiança civil per a la cobertura de possibles responsabilitats pecuniàries.

Segons la informació de Levante-EMV, els fets van ocórrer el 31 d'agost quan el regidor i la jove van quedar per a sopar juntament amb un ampli grup d'amics. Amb posterioritat al sopar, en un local, la xica, que no havia provat alcohol en el sopar, es va prendre una copa i després una segona que li va oferir el processat.

D'acord amb la seua versió, es va començar a trobar malament i ell es va oferir a portar-la amb cotxe a casa, i va anar en eixe trajecte, en el qual la dona va arribar a perdre diverses vegades la consciència, quan suposadament la va agredir sexualment. El processat va negar davant la Policia i la jutgessa els abusos sexuals, segons la mateixa informació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento