Comunitat Valenciana

El PPCV creu que el Botànic acaba com una obra teatral amb "algú que mor amb un ganivet en l'esquena"

  • La portaveu adjunta del PP en Les Corts i candidata a l'Alcaldia de València, María José Català, ha afirmat aquest dimarts que "el Botànic ha mort i té molt difícil reanimar-se i sobreviure a aquesta ruptura tan abrupta" i als "retrets". "Ha acabat com acaba tota bona obra teatral, amb eixa escenografia, eixe drama final i algú que mor amb un ganivet en l'esquena, un final èpic i operístic", ha indicat.
María José Català
María José Català
PPCV - Archivo
María José Català

Així s'ha pronunciat Català en roda de premsa després de la junta de síndics en relació a la jornada d'ahir en la qual es va confirmar l'avançament electoral de les autonòmiques al 28 d'abril, que va provocar malestar en Compromís.

"No és més que la crònica d'una mort anunciada", ha assegurat la 'popular', que ha criticat que detecten "tacticisme" en la decisió del president Ximo Puig, que ha "unit la seua destinació" al del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

Després de criticar l'"ús infame de les institucions" per a "llançar missatges polítics", ha assenyalat que per al PP la forma en què es va comunicar la dissolució del parlament valencià "no va ser la millor" i va quedar clar el que representa l'esquerra, "retrets, relat de desacords i ruptura", davant de la "responsabilitat" de la dreta.

"En el Botànic hi ha espècies arbòries i hi ha matoll, això s'ha evidenciat en aquest final", ha agregat, i és un govern que "dista d'eixa visió idíl·lica que han intentat vendre".

El PP no tenia una "preferència especial" per una o altra data, ha assegurat Català, que ha incidit que estan "encantats" amb que els ciutadans siguen anomenats a les urnes com més prompte millor.

Com a candidata a l'Alcaldia de València, ha negat que deslligar les autonòmiques de les locals puga provocar una desmobilització, ja que els ciutadans "sempre estan més pendents de qui va a ser el seu alcalde".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento