Comunitat Valenciana

El Festival Remember de Falles rememorarà en la Ciutat de les Arts "els anys daurats" de la música de ball

  • La Ciutat de les Arts i les Ciències de València es convertirà dissabte que ve, 9 de març, des de les 17.00 hores, el Festival 'Remember de Falles', que espera reunir prop de 4.000 amants de la música de ball dels anys 90 i 2000".
El Festival Remember de Falles rememorarà en la Ciutat de les Arts 'els anys do
El Festival Remember de Falles rememorarà en la Ciutat de les Arts 'els anys do
REMITIDA JAVIER RUIZ
El Festival Remember de Falles rememorarà en la Ciutat de les Arts 'els anys do

Promogut per Fotur i Sonido de Valencia, el certamen busca rememorar "els anys daurats de les discoteques valencianes més emblemàtiques, autèntics temples de la música visitats en el seu moment per joves de tota Espanya", expliquen els impulsors de l'esdeveniment en un comunicat.

Així, la cita musical, festiva i fallera comptarà amb les actuacions d'Alberto Añon (Woody), Arturo Roger (ACTV), Caco Monsell (Distrito 10), Coqui Selection (The Face), Edu Veneno (Espiral),Javi Boss (Central), Javi & Rafa Gemelos (Puzzle), Miguel Serna i Ismael Lora (Rockola), Miguel Monforte (Zona Acción), Kike Jaén (NOD), Raúl Platero (MDT), Vicente Ferrer (Bananas) i Víctor Pérez (The Face / Topic).

Fotur i Sonido de Valencia pretenen que l'esdeveniment servisca "per a demostrar que València està plena de grans talents". "Els valencians i els visitants que acudisquen podran comprovar-ho aquestes Falles en un emplaçament tan emblemàtic com la Ciutat de les Arts", segons ha asseverat el president de Fotur, Víctor Pérez.

Les entrades estan disponibles fins al divendres 8 de març en el portal www.festivaldefallas.com i oficines de correus. A més, per als qui es desplacen des de fora amb el seu propi vehicle el pàrquing estarà obert i amb una tarifa especial per a facilitar la mobilitat i l'accés al recinte, conclouen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento