Comunitat Valenciana

València es postula per a acollir els Premis Goya i una gala dels Feroz

  • L'Ajuntament treballa perquè el projecte siga realitat en 2021, centenari del naixement de Luis García Berlanga.
Reunió de Sandra Gómez amb el sector del cinema valencià
Reunió de Sandra Gómez amb el sector del cinema valencià
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA
Reunió de Sandra Gómez amb el sector del cinema valencià

La regidora de Turisme de l'Ajuntament de València i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha assegurat que la capital del Túria es postula per a acollir una gala d'entrega dels Premis Goya "amb una data molt clara": 2021 quan es complirà el centenari del naixement del director de cinema Luis García Berlanga. A més, ha avançat que la ciutat vol albergar els premis Feroz i la pròxima reunió hispà-portuguesa de les acadèmies de cinema.

Així ho ha asseverat l'edil després de presidir aquest dilluns una primera reunió amb professionals del sector audiovisual en la qual "hi ha hagut un suport rotund a la iniciativa que València es postule com a ciutat per a acollir la gala dels premis Goya en el futur".

Es tracta d'un projecte a mitjà termini, amb intenció d'optar a la seua 35 edició en 2021, "any en el qual celebrem el centenari del naixement de Luis García Berlanga, un dels més prestigiosos directors espanyols, nascut a València, cofundador de l'Acadèmia de Cinema i president d'honor des de 1986 fins al 2010", ha recordat.

"Acollir la gala dels Goya coincidint amb el centenari de Berlanga és un dels millors homenatges que podem impulsar per a reconéixer, des de la seua ciutat, un dels directors més importants d'Espanya", ha valorat Gómez.

A més, ha destacat l'objectiu de "treballar prèviament aquest camí amb un full de ruta clar, de manera que també anem a aspirar als Feroz, els premis de la crítica".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento