Comunitat Valenciana

Els pressupostos contemplen 10 milions per a l'Autoritat del Transport Metropolità

  • La de Barcelona rebrà 149,3 milions, la de Madrid 126,8 milions i la de Canàries 47,5 milions.
  • Aqueixa inversió està destinada al finançament del transport regular de viatgers.
Autobús de l'EMT pel centre de València
Autobús de l'EMT pel centre de València
Europa Press - Archivo
Autobús de l'EMT pel centre de València

El projecte de Llei de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per a 2019 contempla una partida de 10 milions d'euros per a l'Autoritat del Transport Metropolità de València per al finançament del transport regular de viatgers, dins del programa de subvencions i suport al transport terrestre.

Els comptes presentats aquest dilluns en el Congrés dels Diputats consignen enguany una partida per a València en aquest programa, en el qual l'Autoritat de Transport Metropolità no apareixia en el projecte de pressupostos de 2018.

En eixe moment, la Generalitat va reivindicar aquesta subvenció i xifrava la quantitat exigible en 38 milions d'euros per a aconseguir la integració tarifària. Una esmena posterior va fer que els comptes contemplaren finalment una partida de 10 milions.

En total, el programa compta amb 333,69 milions d'euros, que es reparteixen així: 149,3 milions per a l'Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, 126,8 milions per al Consorci Regional de Transports de Madrid i 47,5 milions d'euros per a Canàries.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento