Comunitat Valenciana

Puig mostra el seu "respecte personal" a Català però assegura que el PP significa el retrocés per a València

  • VALÈNCIA, 10 (EUROPA PRESS)
Puig atén als mitjans
Puig atén als mitjans
GVA
Puig atén als mitjans

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, no ha volgut fer una valoració de l'elecció de María José Català com a candidata del PP para València, tot i que sí ha mostrat el seu "respecte personal" a una persona a qui té "afecte". No obstant açò, ha indicat que "el problema no és tant qui és el candidat del PP, sinó què representa el PPCV per a València, i representa retrocés, tornar arrere allà d'on hem eixit fugint".

Així s'ha pronunciat Puig en roda de premsa en ser preguntat per la seua valoració respecte a la decisió feta pública pels 'populars' aquest dijous que Català siga la candidata a l'Alcaldia de la capital del Túria.

"Respecte absolut sempre a qualsevol candidat de qualsevol partit polític", ha dit, recordant que no valora les candidatures d'altres partits. No obstant açò, ha advertit que els 'populars', més enllà de qui siga la seua candidata, representen "retrocés" per a la ciutat.

D'altra banda, preguntat després del pacte entre PP i Ciutadans a Andalusia amb el suport de Vox demanaria a la candidata a la Generalitat, Isabel Bonig, i a Català que no s'aliaren amb la formació de Santiago Abascal, Puig ha indicat que no té "cap dubte" que "el PPCV és una avaçada cap a la dreta del PP".

"ACÍ EREN JA MÉS DE DRETES"

"Ací eren ja més de dretes quan encara no s'havia donat aquest gir tan a la dreta que ha donat el PP", ha dit el també secretari general dels socialistes valencians, per a qui Bonig "és, evidentment, l'exponent més clar del que és eixe retrocés democràtic".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento