Comunitat Valenciana

El PP diu que el Consell imposa "ideologia i sectarisme" sobre les "oportunitats d'inversió" d'Intu

Projecte Intu Mediterrani
Projecte Intu Mediterrani
INTU - Archivo
Projecte Intu Mediterrani

El PP en Les Corts ha assenyalat que la Generalitat "ha imposat la ideologia i el sectarisme sobre les oportunitats d'inversió i treball" d'Intu Mediterrani, el macrocentre comercial que es projecta a Paterna (València), i creu que Compromís "li ha guanyat la batalla a (Ximo) Puig -president de la Generalitat i líder del PSPV-" i que han triomfat "les tesis d'alts càrrecs que es permeten el desvergonyiment d'enviar als inversors a casa".

Així ho ha afirmat aquest dimecres el portaveu de Comerç del grup 'popular', José Salas, després que la Conselleria de Medi Ambient haja enviat una notificació de tràmit d'audiència a l'Ajuntament de Paterna per a advertir-li de la possibilitat de rebutjar finalment el projecte d'Intu en els termes plantejats pel promotor, ja que considera que el nou plantejament és "anàleg" a l'anterior, i dóna un termini de deu dies hàbils per a presentar al·legacions.

Salas s'ha referit a aquesta actuació com un "atac del Consell als inversors" i ha lamentat "la falta d'autoritat de Puig, incapaç de crear estabilitat per a un projecte que significa inversió i llocs de treball per a la Comunitat Valenciana" i ha assenyalat que Compromís "rebutja el progrés a la Comunitat i Puig calla per a no crear problemes interns".

En la mateixa línia, el diputat ha criticat "l'entossudiment absolut del Botànic amb aquest projecte des del principi, posant traves i més traves i sense escoltar arguments" i ha apuntat que el Consell i les inversions "són com l'aigua i l'oli, incompatibles".

Ha indicat que les inversions nacionals i internacionals "busquen administracions creïbles i serioses, una cosa que aquest Consell no és perquè ha fet de la inseguretat jurídica el seu full de ruta". "Puig li ha llevat competitivitat i futur als valencians, una actitud que devalua les oportunitats de la Comunitat", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento