Comunitat Valenciana

El Consell inverteix 1,2 milions a acabar tres edificis de vivendes del centre de València per a lloguer assequible

  • VALÈNCIA, 7 (EUROPA PRESS)
Edifici Plaza de l'Arbre, 2 València.
Edifici Plaza de l'Arbre, 2 València.
EUROPA PRESS
Edifici Plaza de l'Arbre, 2 València.

La Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha destinat 1,2 milions d'euros a les obres de rehabilitació i/o reconstrucció que s'estan duent a terme en tres edificis del centre de la ciutat de València, les vivendes dels quals es destinaran a lloguer assequible.

Amb aquests edificis, situats en la Plaça de l'Arbre, en la Plaça Coll-carrer Bisbesa i en el carrer Teixidors, es posaran un total de 20 noves vivendes en lloguer assequible. Així ho ha avançat aquest dilluns la consellera de Vivenda, María José Salvador, durant la seua visita a les obres al costat de la directora general de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), Laura Soto.

Salvador ha destacat "l'esforç del Consell per acabar vivendes que van ser paralitzades per l'anterior executiu valencià per a oferir-les als ciutadans per mitjà d'un lloguer assequible". Segons ha explicat, aquests tres edificis, propietat d'EVha, formen part del pla de reactivació de promocions d'edificació que van ser "paralitzades per falta de planificació".

Aquest pla suposa la represa d'un total de huit edificis en diversos municipis de la Comunitat Valenciana, amb una inversió de 6,3 milions d'euros, per a ampliar el parc de vivenda protegida de lloguer assequible en 111 vivendes més.

A açò cal sumar-li el recent compromís aconseguit amb el Ministeri de Foment perquè col·labore en el finançament per a acabar de construir un edifici de 184 vivendes en el barri de La Torre de València, que es va deixar inacabat fa ja una dècada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento