Comunitat Valenciana

Hotels de València voregen el 85% d'ocupació per a la Nit de Cap d'Any

  • El bon clima, l'oferta turística i d'oci i la coincidència amb el cap de setmana permetran aconseguir aquesta xifra.
Mercat Colón València
Mercat Colón València
REMITIDA HOSBEC VALENCIA
Mercat Colón València

Els hotels valencians esperen un "magnífic" tancament d'aquest 2018, ja que, segons les dades arreplegades per Big Data Hosbec, els hotels d'Hosbec Valencia -establiments de 4 i 5 estreles situats en la ciutat del Túria- registraran un 84,7% d'ocupació mitjana durant el pont de finalització d'any.

La coincidència amb el cap de setmana, el bon clima de la ciutat i la seua gran oferta turística i d'oci són alguns dels factors que sens dubte han fet que nombrosos visitants decidisquen despedir el 2018 a València.

A més d'aquesta dada d'ocupació, el component econòmic també és "interessant, ja que el preu mitjà per a aquestes dates en els hotels d'Hosbec Valencia supera els 173 euros per nit en habitació doble", han manifestat des de l'entitat.

El mes de desembre ha tingut un començament molt interessant en l'activitat dels hotels valencians. Durant la primera quinzena de desembre, han registrat una mitjana de 62,7% el que suposa un 14,4% mes que en el mateix període de 2017.

Quant a la distribució per mercats d'origen, els turistes internacionals sumen en el seu conjunt una quota de mercat del 56% mentre que els clients espanyols representen el 43%.

Les nacionalitats de procedència més rellevants, amb quotes de mercat superiors a l'1%, són les següents: britànica (9%), alemanya (7,2%), holandesa(6,1%) i italiana (5,25), seguits de francesa, belga, nord-americana, russa i xinesa.

Els hotelers valencians coincideixen a assenyalar que s'està produint "un canvi en l'afluència de turistes a la ciutat que va encaminat cap a la desestacionalització, un dels principals objectius turístics de la ciutat". La diversitat de mercats internacionals és "una gran fortalesa i una característica que cal consolidar en el futur".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento