Comunitat Valenciana

Oltra diu que el Consell ha sigut "absolutament correcte" en les comunicacions oficials sobre Intu

  • La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha afirmat, en ser preguntada sobre la imatge oferida per la Generalitat al grup inversor Intu, que el Consell s'expressa en el Diari Oficial de la Generalitat i realitza una tasca de difusió en les seues xarxes socials oficials i "en elles ha sigut absolutament correcte i impol·lut".
Projecte Intu Mediterrani
Projecte Intu Mediterrani
INTU - Archivo
Projecte Intu Mediterrani

Així s'ha pronunciat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell en relació a la polèmica generada amb aquesta multinacional que projecta el macrocentre comercial Intu Mediterrani a Paterna després del tuit del director general de Comerç, Natxo Costa, amb l'etiqueta #Intugohome.

La portaveu del Consell, que s'ha remés a les paraules referent al president, Ximo Puig, i del conseller d'Economia, Rafa Climent, ha remarcat quines són les "vies d'expressió" oficials de l'Executiu valencià i ha posat en valor "el compte de resultats polítics en inversió estrangera" a la Comunitat, que el 2017 va superar la dels anys 2012 a 2014, ha apuntat.

Ha assenyalat que "totes les empreses saben que aquest és un territori segur i atractiu per a invertir" en el qual "no es demanen comissions a la gent". "Ens avala el treball", ha reiterat, i "qualsevol empresa estrangera sap que aquest és un territori on paga la pena invertir i hi ha seguretat jurídica, les coses es fan conforme a la llei".

Preguntada sobre l'acusació d'Intu al Consell de fer regulacions "a mida" per a paralitzar el desenvolupament del macrocentre, Oltra ha defés l'ordenació de recursos del Parc Natural del Turia perquè no estava feta i calia complir la llei.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento