El biogerontòleg Aubrey de Grey defèn que se li pot guanyar el pols a l'envelliment i tractar com a problema mèdic
El biogerontòleg Aubrey de Grey defèn que se li pot guanyar el pols a l'envelliment i tractar com a problema mèdic LONGEVITY WORLD FORUM

De Grey participa aquest dijous a la vesprada en l'última sessió d'aquest congrés pioner a Europa, el primer sobre l'estudi de l'esperança de vida que se celebra en el continent, segons ha informat l'organització en un comunicat.

El biogerontòleg reconeix que "immortalitat" és un terme que no li agrada, però sí defèn que s'està "en camí" de "combatre" l'envelliment. El creador de la SENS Research Foundation ha manifestat també que l'envelliment no es pot tractar com a una infecció a eliminar del cos humà", però sí com altres malalties que es deuen a l'"acumulació de dany", de manera que la medicina s'està orientant a "previndre" eixe procés.

Aubrey de Grey, que tractarà de la Biotecnologia del rejoveniment: fent l'envelliment tan saludable, que deixarem de cridar-ho 'envelliment', ha destacat, així mateix, la importància de congressos com el Longevity World Forum, que són "cada vegada més freqüents, la qual cosa demostra un major interés de la societat en general per aquestes qüestions".

Consulta aquí más noticias de València.