Comunitat Valenciana

La Mitja Marató i Marató València baten el seu rècord d'inscrits per a 2018

  • L'organització de la primer mitja marató amb Etiqueta Or ha anunciat que té disponibles els últims 500 dorsals.
  • La Marató ha depassat per primera vegada en les seues 38 anys d'història la barrera dels 20.000 inscrits.

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP i la Marató València Trinidad Alfonso EDP han establit un nou rècord de participació per a l'edició de 2018, que es disputaran el 28 d'octubre i 2 de desembre, amb 15.000 i 21.500 inscrits, respectivament, informen els organitzadors en un comunicat.

D'aquesta forma, superen un mes i dos mesos abans de la celebració de la prova els rècords d'inscrits de 2017, de 14.290 i 19.248 corredors, gràcies a la 'fidelitat' dels atletes nacionals i el notable creixement dels estrangers.

Per açò, l'organització, a càrrec de la SD Correcaminos i l'Ajuntament de València, han comunicat que se'n van a posar a la venda els últims dorsals per a participar en les edicions d'aquest 2018.

Amb més de 15.000 corredors ja inscrits per a la Mitja Marató, l'organització de la primer mitja marató amb Etiqueta Or de la Federació Internacional (IAAF) ha anunciat que té disponibles els últims 500 dorsals.

En el cas de la Marató, ha depassat per primera vegada en les seues 38 anys d'història la barrera dels 20.000 inscrits, i també es posaran a la disposició dels corredors els últims 500 dorsals.

Per la seua banda, el 10K València Trinidad Alfonso va aconseguir els 8.500 dorsals disponibles per a aquesta prova, per la qual cosa la inscripció per a aquesta cita paral·lela a la Marató València ha tancat fins a la pròxima edició.

Més de 30.000 visitants a la Fira del Corredor

Aquests 22.000 participants per a la Marató, juntament amb els més de 8.500 corredors que prendran l'eixida del 10K València Trinidad Alfonso, sumen més de 30.000 persones que assistiran a la fira del corredor Expo Esport, al costat dels seus acompanyants, on ja fa diverses edicions que l'organització té un control d'aforament en els accessos per a limitar nombre de persones.

A més, tots els participants se citaran en la zona de la Ciutat de les Arts i els Ciències abans de les 8.30 hores, amb l'eixida de les proves.

El president de SD Correcaminos i recentment reelegit màxim representant de l'AIMS, Paco Borao, ha recordat que el fet de celebrar noves fites en la Marató i la Mitja Marató no ha de fer-los oblidar que la seguretat i la qualitat de la prova estan per damunt.

"No ha de fer-nos descurar el que ens ha portat a comptar cada any amb la confiança de milers de corredors, i és la preocupació per la seguretat de tots els nostres participants i per assegurar l'elevat nivell de qualitat i tracte al corredor durant tota la seua experiència en l'esdeveniment", ha manifestat Borao.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento