Comunitat Valenciana

Interior prendrà "totes les mesures" per a previndre incidents el 9 d'Octubre

  • Grande-Marlaska assegura que prendran les mesures necessàries "per a garantir un espai públic per a tots".
Incidents 9 d'Octubre
Incidents 9 d'Octubre
EUROPA PRESS - Archivo
Incidents 9 d'Octubre

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha assegurat aquest dimarts que adoptaran "totes les mesures precises" per a previndre incidents com els registrats el passat 9 d'Octubre a València i garantir, així "un espai públic per a tots".

Així ho ha assenyalat en declaracions als mitjans després d'assistir al Dia de la Policia de la Generalitat, unitat de la Policia Nacional adscrita a la Comunitat, en ser preguntat per si se'n van a prendre mesures per a garantir la seguretat en les celebracions del Dia de la Comunitat Valenciana després dels incidents del passat any.

"Clar que estem preocupats pels grups radicals que pareix que fan de la violència un modus vivendi i que alteren la convivència", ha dit el ministre, que ha assegurat que prendran les mesures necessàries "per a garantir un espai públic per a tots, perquè tothom celebre conforme a les seues idees un dia tan especial" com aquest.

Per açò, ha insistit que tant el seu departament com la Generalitat van a garantir eixe espai públic perquè "no es convertisca en un xafarranxo", que "diu molt poc dels qui intervenen".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento