Comunitat Valenciana

Metrovalencia i TRAM d'Alacant i Castelló, gratis el 22 de setembre

  • És una de les iniciatives incloses en la commemoració del Dia Europeu sense Cotxe.
  • "És fonamental conscienciar des de xiquets sobre la necessitat d'utilitzar el transport públic", diu Salvador.
  • Des de la Generalitat han impulsat la iniciativa #HuiDescansaElCotxe, per tal de conscienciar a la societat.
Presentació de la setmana mobilitat
Presentació de la setmana mobilitat
GVA
Presentació de la setmana mobilitat

La Generalitat Valenciana oferirà transport públic gratuït divendres que ve, 22 de setembre, pel Dia Europeu sense Cotxe. D'aquesta manera, durant eixa jornada els viatgers podran desplaçar-se gratuïtament en els servicis de Metrovalencia, TRAM d'Alacant i TRAM de Castelló.

La consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració de Territori, María José Salvador, i el d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, han presentat les actuacions relacionades amb la celebració de la Setmana Europea de Mobilitat, acompanyats pels alumnes de segon d'ESO de l'IES Lluís Vives.

Es tracta d'una iniciativa "transversal on s'ha involucrat la mobilitat sostenible, el transport públic i les campanyes que es desenvoluparan en l'àmbit educatiu perquè és fonamental conscienciar des de xiquets sobre la necessitat d'utilitzar el transport públic o moure's sense cotxe en el marc de la Setmana de la Mobilitat", ha asseverat Salvador.

Durant l'acte, Salvador i Marzà han donat a conéixer la iniciativa #HuiDescansaElCotxe i han intercanviat amb els estudiants i els seus professors idees i propostes per a conscienciar a la societat dels beneficis de la mobilitat sostenible.

Vicent Marzà ha assenyalat que "aquesta campanya de conscienciació i debat per a l'alumnat és imprescindible, per açò cada any des d'Educació ens encarreguem de difondre-la en tots els centres educatius valencians perquè alumnat, professorat i famílies s'impliquen en el projecte".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento