Comunitat Valenciana

Detingut un jove que va trencar la boca d'una punyada a un vigilant de Renfe que li va sorprendre sense bitllet a Sagunt

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent (València) un jove de 20 anys que presumptament li va trencar la boca d'una punyada a un vigilant de Renfe a Sagunt en haver-li sorprés sense bitllet, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat.
Un tren de Rodalies.
Un tren de Rodalies.
Europa Press - Archivo
Un tren de Rodalies.

Al detingut, de nacionalitat espanyola i arrestat aquest dimecres, se li atribueix un delicte de lesions. Els fets van succeir en la vesprada del passat 26 d'agost en l'estació de tren de Sagunt, quan suposadament va agredir un vigilant de seguretat en ser sorprés viatjant sense bitllet en un tren.

Segons la Policia, el revisor del tren, que procedia de l'estació del Nord de València, va sorprendre un jove viatjant sense bitllet i, en anar a identificar-ho el vigilant de seguretat, l'ara detingut suposadament li va propinar una punyada que ho va deixar estès en el sòl, per a posteriorment eixir fugint.

Una patrulla que realitzava tasques de prevenció a Torrent va ser avisada per la Sala del 091 perquè es dirigiren al carrer San Ernesto on, pel que sembla, dos homes discutien amb una dona. Una vegada en el lloc, els agents van separar a les parts i van identificar un dels homes, que va resultar ser el presumpte agressor del vigilant, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

El detingut, amb antecedents policials, ha sigut posat en llibertat, després de ser escoltat en declaració, i després de ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a açò fóra requerit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento