Comunitat Valenciana

Detinguts dos fugitius internacionals a Dénia i Benidorm en menys de 48 hores

  • La Policia Nacional ha detingut en menys de 48 hores dos fugitius internacionals en les localitats de Dénia i Benidorm, en constar-los en vigor sengles ordes europeus de detenció i entrega emesos per les autoritats dels seus respectius països, segons ha informat la policia en un comunicat.

La primera detenció es va produir a primera hora del matí del dissabte 21 de juliol en la localitat de Benidorm, quan els agents van tindre coneixement que una dona de 41 anys i nacionalitat moldava, a la qual li constava un Orde Europeu de Detenció i Entrega emesa per les autoritats del seu país d'origen des de març de l'any 2015, poguera estar allotjada en un hotel d'eixa ciutat.

A l'octubre de l'any 2015 la pròfuga, juntament amb altres persones, presumptament es va apropiar de manera il·legal, per engany i abús de confiança, de 6.000 euros pertanyents a una parella que pretenia realitzar un viatge.

Quan els agents van comprovar la vigència d'aquesta requisitòria, van establir un dispositiu policial que va culminar amb la localització i detenció d'aquesta dona en el lloc referit.

L'endemà passat un altre pròfug va ser detingut mentre realitzava tràmits administratius en les Oficines del DNI de la localitat de Dénia, on pretenia realitzar algun tràmit administratiu, malgrat constar-li pel que sembla un Orde Europeu de Detenció i Entrega emés per les autoritats de Lituània.

El pròfug, de 25 anys i nacionalitat lituana, va cometre presumptament un delicte de robatori en el seu país l'any 2010. Segons fonts policials, quan els agents van arribar al lloc i van comprovar la vigència de la requisitòria, van procedir a la seua detenció.

Els pròfugs han sigut posats a la disposició del Jutjat Central d'Instrucció de l'Audiència Nacional a fi de dur a terme les entrega als seus respectius països per al compliment de condemna.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento