Comunitat Valenciana

Jorge Rodríguez reprèn l'activitat com a alcalde d'Ontinyent

  • Va delegar aquest càrrec durant el temps necessari per a "preparar la seua defensa" en el cas 'Alqueria'.
  • Es va reunir amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, per a parlar del projecte del futur Hospital d'Ontinyent.
Rodríguez es reuneix amb Ana Barceló
Rodríguez es reuneix amb Ana Barceló
AJUNTAMENT D'ONTINYENT
Rodríguez es reuneix amb Ana Barceló

L'alcalde d'Ontinyent (València), Jorge Rodríguez, ha mantingut una trobada amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, per a parlar del projecte del futur hospital. El primer edil ha tornat així a les funcions pròpies d'aquest càrrec, que va delegar en la primera tinent, Rebeca Torró, durant el temps necessari per a "preparar la seua defensa" en el cas 'Alqueria' pel qual va ser detingut i posteriorment posat en llibertat amb càrrecs.

Segons ha informat l'Ajuntament d'Ontinyent en un comunicat, Rodríguez i Barceló han mantingut una trobada en el marc de les reunions de seguiment dels tràmits previs a la construcció del centres hospitalari.

En aquesta entrevista, Barceló ha confirmat que el seu departament ampliarà en quasi un 20% la inversió prevista en les obres de l'Hospital d'Ontinyent, que passa de 26.115.000 a 32.000.000 d'euros. També s'ha exposat que el projecte bàsic i d'execució d'obra es presentarà aquest mes d'agost i la licitació es farà a l'últim trimestre d'enguany, perquè les obres puguen començar en la primera mitat de 2019.

En la trobada, on també han assistit la primera tinent d'alcalde, Rebeca Torró, el regidor de Territori, Jaime Peris, i la directora general d'Eficiència i Règim Econòmic, Carmelina Pla, també s'explicava que tot açò va a fer necessària una addenda al conveni per a ajustar el nou preu i amb ell les anualitats, la primera de les quals, la corresponent a 2019, passarà a ser de 4,25 milions d'euros.

Jorge Rodríguez va renunciar a la presidència de la Diputació de València arran de la seua detenció en l''Operació Alqueria', que investiga presumptes irregularitats en la contractació de personal directiu de Divalterra, empresa pública depenent de la corporació provincial. Respecte al seu càrrec d'alcalde d'Ontinyent, va explicar a principis d'aquest mes de juliol que delegava en Rebeca Torró, "durant el temps necessari per a preparar la seua defensa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento