Comunitat Valenciana

La participació frega el 45% a la Comunitat Valenciana en la primera part de la jornada de primàries

  • Quasi un 45% dels afiliats valencians inscrits per a votar al pròxim president del Partit Popular en el marc del XIX Congrés Nacional han exercit ja el seu dret a vot en la primera part de la jornada de primàries d'aquest dijous.
Una de les urnes habilitades en les seus de la Comunitat
Una de les urnes habilitades en les seus de la Comunitat
PPCV
Una de les urnes habilitades en les seus de la Comunitat

Les urnes s'han obert a les 9.30 hores en els més de 165 punts de votació habilitats a la Comunitat Valenciana per a triar tant el candidat que passarà a la segona ronda com als 385 compromissaris que hi ha distribuïts per les tres províncies, detallen els 'populars' valencians en un comunicat.

Encara que el major nombre de votacions s'ha produït moments després de l'obertura d'urnes, el goteig d'afiliats ha sigut "constant" al llarg del demà en les seus habilitades de les tres províncies

A la Comunitat Valenciana, prop de 9.000 militants d'un total de 66.706 a nivell nacional s'han inscrit per a participar d'una jornada "històrica" que culminarà el pròxim 20 i 21 de juliol en la celebració del conclave a Madrid. Per províncies, 3.600 són d'Alacant, 3.500 de València i 1.600 a Castelló.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento