Comunitat Valenciana

Bonig diu que és una jornada "històrica" per al Partit Popular

  • Aquest dijous els militants de la formació voten a les seues per a triar al seu nou president.
  • Considera que aquestes primàries són un "orgull" per al PPCV, que reivindica "la participació".
  • Assegura que"açò sí són primàries, perquè hi ha de veres en lliça molts candidats i tots bons".
Isabel Bonig atén als mitjans en imatge d'arxiu
Isabel Bonig atén als mitjans en imatge d'arxiu
PPCV
Isabel Bonig atén als mitjans en imatge d'arxiu

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha afirmat que aquest dijous és "una jornada històrica" per al PP, amb la votació per a triar el seu nou president, i espera que els militants vagen a votar "amb alegria, amb responsabilitat" a qui consideren que millor representa el partit i pot portar-lo de nou fins a les institucions i "recuperar eixa ànima del PP".

Així s'ha pronunciat Bonig en declaracions als mitjans en Les Corts sobre les primàries 'populars', que suposen un "orgull" per al PPCV, que reivindica "la participació" dels militants.

A més, ha ressaltat que la delegació valenciana és "una de les quals més compromissaris aporta i amb més inscrits" cridats a votar, un total de 8.966 en 165 punts de votació. "Tots els candidats tenen altura i nivell, uns més coneguts i uns altres menys", ha dit, agregant que sense ànim de "fer referència" a cap partit "açò sí són primàries, perquè hi ha de veres en lliça molts candidats i tots bons".

A partir de demà, ha agregat Bonig, caldrà analitzar les dades, però abans "que parlen els valencians". Ha incidit que la direcció s'ha volgut mantindre neutral per a "escoltar de veres la veu dels afiliats".

Preguntada sobre el posicionament d'alguns membres destacats del partit en favor d'un o un altre candidat, ha indicat que va donar llibertat per a posicionar-se i per a no fer-ho. "Si ens creiem la llibertat, donem llibertat; la gent ha sigut lliure per a posicionar-se i no posicionar-se, ara és l'hora dels militants i com el vot és secret, els militants van a votar amb total llibertat", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento